sâmbătă, 29 februarie, 2020

Chopard Wish – set cadou V. pentru femei

Descopera cel mai bun pret si vezi detaliile produsului Chopard Wish – set cadou V. pentru femei.


GALERIE

Chopard Wish - set cadou V. pentru femei


DETALII PRODUS

Tip: set cadou V. pentru femei

COMPOZITIE

Grupe de parfumuri: orientale

Tipuri de seturi: set cadou

DESCRIERE

Chopard Wish reprezinta dorinta oricarei femei,  un parfum de lux senzual si misterios. Delectati-va  cu un parfum inedit – Chopard Wish!

Compozitia neobisnuita a parfumului face ca orice femeie sa se simta speciala si rasfatata.  Notele misterioase de violete se combina perfect cu senzualitatea si delicatetea esentelor de trandafir si prospetimea salcamului. Pentru a te simti ca o regina si a te diferentia de cei din jurul tau, alege cel mai frumos diamant- Chopard Wish!

Brand-ul Chopard este cunoscut  in intreaga lume pentru  bijuteriile perfecte ce le creeaza, insa a devenit popular si pe piata parfumurilor datorita produselor unice si seducatoare.  Crezi ca poti rezista unui produs exceptional si unic precum un diamant albastru- Chopard Wish?


PRET CHOPARD WISH – SET CADOU V. PENTRU FEMEI

Te invitam sa descoperi pretul produsului Chopard Wish – set cadou V. pentru femei cu un simplu click pe butonul de mai jos:


Iti multumim pentru atentie. Daca tu consideri ca ti-am fost de ajutor, iti ramanem recunoscatori pentru distribuirea acestui articol direct catre prietenii tai sau pe conturile tale de social media gen Facebook sau Twitter.

Cu drag,
Echipa ParfumuriOriginaleOnline

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

By