sâmbătă, 29 februarie, 2020

Gucci Bloom Acqua di Fiori – eau de toilette pentru femei 100 ml

Descopera cel mai bun pret si vezi detaliile produsului Gucci Bloom Acqua di Fiori – eau de toilette pentru femei 100 ml.


GALERIE

Gucci Bloom Acqua di Fiori - eau de toilette pentru femei 100 ml


DETALII PRODUS

Tip: eau de toilette pentru femei

Cantitate: 100 ml

COMPOZITIE

Note varf: flori de coacăze negre, galbanum

Note inima: caprifoi chinezesc, iasomie, tuberoza

Note baza: lemn de santal, mosc

Grupe de parfumuri: florale, verzi

DESCRIERE

Apa de toaletă pentru femei Gucci Bloom Acqua di Fiori este ca o plimbare de dimineață printr-o grădină cu flori, unde fiecare petală delicată este presărată cu diamante de rouă.

  • un parfum floral proaspăt
  • pentru femeia romantică și optimistă
  • parfumul ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu o combinație efervescentă de frunze de galbanum și boboci de coacăze negre. La scurt timp, inima parfumului iși face simțită prezența cu note de iasomie, de tuberoză și de caprifoi chinezesc cu floricele roz. Compoziția este clădită pe o bază de mosc și de lemn de santal, cu aura lor feminină și seducătoare.

Povestea parfumului
Gucci Bloom Acqua di Fiori reprezintă a doua cooperare a lui Alessandro Michele, director de creație al casei de modă Gucci, cu legendarul parfumier Alberto Morillas. La fel ca și apa de parfum Bloom, Acqua di Fiori este inspirată de iubirea față de flori, care simbolizează, prin formele și culorile lor, frumusețea, forța și prietenia femeilor. Această interpretare mai proaspătă și mai jucăușă a parfumului Bloom a fost lansată pe piață in anul 2018.


PRET GUCCI BLOOM ACQUA DI FIORI – EAU DE TOILETTE PENTRU FEMEI 100 ML

Te invitam sa descoperi pretul produsului Gucci Bloom Acqua di Fiori – eau de toilette pentru femei 100 ml cu un simplu click pe butonul de mai jos:


Iti multumim pentru atentie. Daca tu consideri ca ti-am fost de ajutor, iti ramanem recunoscatori pentru distribuirea acestui articol direct catre prietenii tai sau pe conturile tale de social media gen Facebook sau Twitter.

Cu drag,
Echipa ParfumuriOriginaleOnline

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

By