sâmbătă, 29 februarie, 2020

Lancome La Nuit Tresor A La Folie – eau de parfum pentru femei 50 ml

Descopera cel mai bun pret si vezi detaliile produsului Lancome La Nuit Tresor A La Folie – eau de parfum pentru femei 50 ml.


GALERIE

Lancome La Nuit Tresor A La Folie - eau de parfum pentru femei 50 ml


DETALII PRODUS

Tip: eau de parfum pentru femei

Cantitate: 50 ml

COMPOZITIE

Compozitie: bujor, cihlimbar, iasomie, lemn, patchouli, trandafir de Damasc, vanilie

Grupe de parfumuri: orientale

DESCRIERE

Apa de parfum pentru femei Lancome Tresor La Nuit A La Folie este interpretarea parfumată a dragostei intense, absolute, care știe să se abandoneze.

  • un parfum dulce, gurmand
  • pentru femei indrăznețe și pasionale
  • potrivit atat pentru zi, cat și pentru seară

Compoziția parfumului
Parfumul incantă simțurile prin nota seducătoare a incandescentului trandafir de Damasc, intr-un buchet spectaculos, cu iasomie și bujori. Irezistibila aromă dulce de vanilie este completată de boabele de tonka, in armonie cu notele lemnoase, de paciuli, de ambră și de mosc.

Povestea parfumului
Apa de parfum Lancome Tresor La Nuit A La Folie simbolizează indrăgostiții, care au pierdut noțiunea locului și a timpului. Surprinde culminarea sublimă a iubirii adevărate – momentul cand timpul in jurul tău se oprește, lăsand locul impulsului indescriptibil de a uita de tot și de toate, de a pierde controlul, trăind doar clipa.


PRET LANCOME LA NUIT TRESOR A LA FOLIE – EAU DE PARFUM PENTRU FEMEI 50 ML

Te invitam sa descoperi pretul produsului Lancome La Nuit Tresor A La Folie – eau de parfum pentru femei 50 ml cu un simplu click pe butonul de mai jos:


Iti multumim pentru atentie. Daca tu consideri ca ti-am fost de ajutor, iti ramanem recunoscatori pentru distribuirea acestui articol direct catre prietenii tai sau pe conturile tale de social media gen Facebook sau Twitter.

Cu drag,
Echipa ParfumuriOriginaleOnline

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

By